background

Nieuws van april 2020

Goudse Bridge Kroegentocht 2020 verplaatst naar 2022

 

Vanwege het Corona-virus is de GBKT van 2020 verplaatst naar 11 juni 2022.

Ook dan bent U weer van harte welkom, de inschrijving start januari 2022

 

 

 

 

 

 


 

Nieuws van 8 Februari 2018

Goudse Bridge Kroegentocht 2018

Op zaterdag  9 juni 2018 vind alweer voor de 29te maal de Goudse Bridge Kroegentocht plaats. 

Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden: bekijk de foto's van vorig jaar en u zult zien dat het weer een mooi en gezellig succes was. 

 

 


 

Nieuws van 7 juni 2015

Beste bezoeker, 

 

het was gisteren weer een schitterende dag in Gouda. Al voor 9 uur liepen de eerste bridge gasten binnen bij Arti Legi om hun inschrijvingsformulier op te halen. Dat toont het enthousiasme van de deelnemers. 

Na een gezellige aftrap met koffie en stroopwafels, gingen alle gasten rond 10 uur naar hun eerste bridge locatie. 

In elke locatie hetzelfde beeld: "ha, jij ook weer hier!". Veel bekenden van andere toernooien, of van een vorige editie van dit toernooi. 

Elk jaar zijn er wel verrassingen. Vorig jaar hadden we een pijnlijke verrassing aan het einde van de dag, toen de computer met uitslagen het net voor de eindronde liet afweten. Dankzij het koelbloedige optreden van onze rekenkamer kwam het toch nog goed. 

Dit jaar was het even spannend toen het er op leek dat 1 locatie niet open zou gaan. Gelukkig, iets na 10 uur verscheen een enthousiaste medewerkster die het allemaal weer fantastisch oploste. 

Het is voor ons, als organisatie, altijd weer een genot om een hele dag met zoveel enthousiaste en sportieve mensen te mogen samenwerken. 

Chapeau! Graag volgend jaar weer. 

Voor meer informatie: zie de rubriek Uitslagen en de rubriek Foto's. En natuurlijk de rubriek Sponsors. Want zonder hen, zowel de sponsoren van prijzen als de restaurants, zou dit alles niet mogelijk zijn!

 

Nieuws van 6 juni 2016

Beste bridge liefhebbers,

De foto's staan nu ook online, naast de uitslagen en de frequentiestaten. 


 

 

2023  Goudse Bridge Kroegentocht   Webdesign by  AD Hosting